Om oss

Franzon Du Rietz Fastighetsmäkleri grundades sommaren 2019 av Johan Franzon och Johan Du Rietz, vilka tillsammans har över 30 års erfarenhet av framgångsrik bostadsförmedling i Stockholm.

Vår främsta målsättning är att bibehålla högsta kvalitet vid varje enskild försäljning. För att uppnå detta genomför vi endast ett begränsat antal förmedlingar per år och tillåter aldrig mer än högst två förmedlingar per mäklare med parallell tidsplan. Detta är av avgörande betydelse för att kunna erbjuda en högkvalitativ tjänst där tillgänglighet och flexibilitet är direkt avgörande för att uppnå det bästa möjliga slutpriset. När det kommer till valet av mäklare är det vanligt att man väljer den som har flest försäljningar i området. Vi anser emellertid att detta tillvägagångssätt är mindre lyckat, då det alltid innebär att någon prioriteras framför en annan med anledning av tidsbrist.

Valet av fastighetsmäklare är den mest avgörande faktorn för att uppnå högsta möjliga slutpris i en bostadsaffär. Våra kunder uppskattar en trygg och professionell försäljningsprocess och strävar efter att deras hem presenteras på mest fördelaktigt sätt ur alla aspekter.

Enligt vår filosofi förtjänar varje bostadsaffär samma nivå av engagemang och ödmjukhet. Vår vision strävar alltid mot att etablera långsiktiga relationer där Franzon Du Rietz naturligt blir förstahandsvalet även vid framtida bostadsaffärer.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan vägleda dig genom din bostadsaffär.

Fastighetsmäklare Johan Franzon
070-445 51 80
Fastighetsmäklare Johan Du Rietz
070-880 07 99