Ansvarig Mäklare Johan Franzon
070-445 51 80
I attraktivt läge invid Odenplan finner ni denna fantastiska tvåa med öppna sällskapsytor och genomgående planlösning. Vardagsrum och kök med utrymme för middagsbord och naturlig plats för soffgrupp. Rofyllt sovrum med balkong i söderläge vetter mot tyst och öppet gårdslandskap. Ett trivsamt och inflyttningsklart hem med generös takhöjd och vackert furugolv. Lågt belånad förening som äger marken.
Frejgatan-9
Frejgatan-24
Frejgatan-26
Frejgatan-23
Frejgatan-41
Frejgatan-43
Frejgatan-34
Frejgatan-45
admin order 371 1629833595 1
Pris
6.950.000 kr/bud
Avgift
2.336 kr/mån
Ingår i avgift
Värme, Vatten, Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för kabel-tv & bredband (1000/1000) tillkommer
Storlek
63 kvm, enl uppmätning och förening.
Antal rum
2
Våningsplan
3 av 5, ej hiss
Lägenhets­nummer
16/1301
Andelstal i förening
2.65193 %
Balkong
Balkong
Förråd
Källarförråd
Hushållström
510 kr/mån
Försäkring
504 kr/mån
Total driftkostnad
1 014 kr/mån

HALL
Entré till välkomnande hall via säkerhetsdörr med avhängningsmöjligheter via hatthylla. Charmigt furugolv leder vidare in i bostaden. 

VARDAGSRUM/KÖK
Lättmöblerat vardagsrum med tre fönster i fil som skapar ett trivsamt ljusflöde. Öppen planlösning mot kök ger en härlig rymd och bra utrymme för stor matplats. Kök i sober ton med bra förvaring och bänkskiva i Carraramarmor. Maskinell utrustning från Siemens bestående av induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys och diskmaskin. 

SOVRUM
Rofyllt och insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängmöbel. Vägg mot badrum erbjuder gott om plats för skrivbord. Ypperlig förvaring via garderobsvägg. 

BALKONG
I anslutning till sovrum nås södervänd balkong med vy över grön och trevlig gård. 

BADRUM
Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna, tvättmaskin, kommod med tvättställ och WC. 

Förening
Brf Trumpetaren 21
Äkta förening
Ja
Upplåtelse­form
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår
1905-1906
Äger marken
Ja
Energi­deklaration
93 kWh per kvm/år
Status
Utförd, 2021-11-18
Tv/Internet
Fiber / Com Hem
FÖRENING

Brf Trumpetaren 21 är en välskött och äkta bostadsrättsförening med goda intäkter, låga avgifter och låg belåning. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Trumpetaren 21 med adresserna Upplandsgatan 64 och Frejgatan 77. Fastigheten bebyggdes år 1905-1906 och föreningen förvärvade fastigheten 2002. Det finns inga beslutade avgiftsändringar, avstämt med styrelsen 2022-02-04.

ANTAL BOSTADSRÄTTER OCH LOKALER
I husen finns 26 lägenheter varav en (1) upplåten med hyresrätt och resterande 25 med bostadsrätt (totalt 2 432 kvm). Föreningen har även tre lokaler upplåtna med hyresrätt (totalt 212 kvm) vilka ger goda intäkter.

MÅNADSAVGIFT/EKONOMI
2 336 kr/mån inkluderar värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-tv tillkommer med 250 kr/mån. 

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredband via All Tele och kabel-tv via Com Hem.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift: 2,5% av rådande prisbasbeloppet. Avgiften betalas av köparen. Pantsättningsavgift: 1% av rådande prisbasbeloppet. Avgiften betalas av pantsättaren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Stor välutrustad tvättstuga på entréplan, Upplandsgatan 64.
-
Barnvagnsrum på entréplan Frejgatan 77.
- Cykelställ på gården.

ENERGIDEKLARATION
Utförd 2020-11-18, 93 kWh per kvadratmeter och år. Energiklass D.

URVAL AV UTFÖRDA RENOVERINGAR
2010 Stambyte
2010 Elstigarna renoverades
2010 Trapphusrenovering
2010 Renovering tvättstuga därefter har maskiner bytts ut löpande
2016 Fönsterbyte
2016 målning av plåttaket
2016 Installation av bredband
2021 Renovering av skorsstenstoppar
2021 Sotning 

 

JURIDISK INFORMATION

UNDERSÖKNINGSPLIKT | Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet. Säljaren ansvarar normalt inte för sådana fel som köparen borde ha upptäckt vid undersökningen. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste hen gå vidare med sin undersökning och om så krävs anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. De uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till ålder, skick och förväntad ”livslängd”. 

Mer information gällande bland annat undersökningsplikt finns att tillgå i dokumentet: 

”Undersökningsplikt”

BOENDEKOSTNADSKALKYL | Fastighetsmäklaren erbjuder en individuell beräkning av era boendekostnader. Prata med ansvarig mäklare om beräkning önskas. 

BUDGIVNING | Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer till vem hen vill sälja, när och till vilket pris. Säljaren bestämmer hur budgivningen ska gå till och hur den ska avslutas. Det innebär att säljaren inte nödvändigtvis behöver sälja till den som lämnat det högsta budet eller sälja alls. Mäklaren har en skyldighet att vidarebefordra samtliga bud till sin uppdragsgivare och föra en budförteckning över alla bud. Först när både säljaren och köparen har undertecknat ett köpekontrakt för bostaden blir köpet bindande.

Budförteckning överlämnas till köpare och säljare när mäklarens uppdrag är avslutat, normalt vid tillträdet. 

MÄKLARENS ANSVAR | Mäklaren är skyldig att verka som en opartisk mellanhand mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar köparen de uppgifter som är av betydelse för hen samt verka för att köparen före köpet undersöker bostadsrätten. Mäklaren har normalt inte ansvar för att kontrollera om säljarens uppgifter är korrekta. 

För ytterligare information, besök Fastighetsmäklarinspektionens hemsida:

http://www.fmi.se/konsument

SIDOTJÄNSTER | Mäklaren är, enligt Fastighetsmäklarlagen, skyldig att informera om sina eventuella sidotjänster där mäklaren/företaget får ersättning/provision. Franzon Du Rietz erhåller administrationsersättning, upp till 50% av uppdragsgivarens kostnad för annons på Hemnet. 

close-interestform

    Anmäl ditt intresse för Frejgatan 77
    close-interestform

      Anmälan till visning Frejgatan 77